måndag 23 november 2009

Klimatföreläsning 2 december

Det här damp just ner i min brevlåda: "Sollentuna kommun presenterar i samarbete med Energirådgivningen Ola Skinnarmo om Klimatet 2 december kl 10.00-11.30 i Sollentunasalen, plan 13 för alla tjänstemän och förtroendevalda i Sollentuna kommun

Miljö- och byggnadskontoret arrangerar en klimatföreläsning, för att på ett intressant sätt inspirera till fortsatt arbete med att minska klimatpåverkan. Föreläsare är äventyraren och nordostpassagefararen Ola Skinnarmo, som på sina expeditioner fått en närmare inblick i vad klimatförändringarna innebär. Ola kommer att belysa möjligheten att lösa det ”omöjliga” och dela med sig av sina erfarenheter hur han lyckades med detta. I sin senaste expedition har Ola och ett team om ytterligare sju personer färdats genom Nordostpassagen, 130 år efter att Nordenskiöld gjorde samma resa med fartyget Vega. ”Jag vill att mina föredrag skall öppna upp ögonen och fungera som en vitamininjektion för alla som lyssnar”, säger Ola Skinnarmo."


Det framgår tyvärr inte om man behöver föranmäla sig, men kontakta Lena Johansson på 08-57921606 eller lena.johansson@sollentuna.se så löser hon säkert det.

Inga kommentarer: